You don't have the latest version of flash player.

Download new flash player from here.

                                                                        Sugarholding

RÓLUNK


A Sugar Holding Kft. munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek kereskedelmi és ipari projektek előkészítése területén. Szolgáltatásaink igénybevétele mellett a befektető jelentősen csökkentheti kockázatát, mivel:

 Garantáltan gyors és szakszerű szolgáltatást kap a legszakavatottabb tervezőirodák, gazdasági, pénzügyi, informatikai, jogász szakemberek és egyetemi tanárok közreműködése mellett
 Ügyeinket a legnagyobb diszkréció fenntartása mellett intézzük
 Tevékenységünk kimagasló előnye, hogy a területek fejlesztésénél garantáljuk a megállapodott telekár mellett a jogerős szabályozási terv és elvi építési engedély megszerzését, igény esetén eljárunk az építési engedély megszerzésének érdekében is

További tevékenységeink:
  Kulcsrakész átadás
  Bérbeadás

Az utóbbi 17 évben megfigyelhető a kereskedelmi projektek robbanásszerű fejlődése, amely gyökeresen megváltoztatta a magyar vásárlási szokásokat.

A rendszerváltás után elsőként a szupermarketek üzemeltetésében nagy tapasztalatokkal bíró, külföldi érdekeltségű cégek jelentek meg a magyar piacon, nem kis ijedtséget okozva a helyi kereskedelmi vállalkozók körében.

A rendszerváltást követő 5 év elteltével érkeztek a hipermarketeket üzemeltető multinacionális cégek első hírnökei, hogy egyrészt megismerjék a magyar piac sajátosságait, másrészt előkészítsék cégeik letelepedését.

A multinacionális cégek jelenléte működése és erőteljes expanziója arra sarkalta a magyar kereskedőket, hogy változtassanak korábbi stratégiájukon és próbálják felvenni a versenyt a tőkeerős, jól felkészült vezetői gárdával bíró konkurenciával. Kialakultak a kereskedelmi társulások melyek a magyar kereskedők bevonásával, a kereskedők szakmai és anyagi támogatásával, az árubeszerzés központosításával, jó üzletstratégiával egyre nagyobb piaci részesedést követelnek maguknak.

A világ számos országában megfigyelhető a kereskedelmi vállalkozások egyre erősebb koncentrációja, amely által a piaci résztvevők száma erőteljesen csökken, és egyre erősebb, életképesebb vállalatok alakulnak ki.  A magyar piacon egyelőre nem jelentős a kereskedelem centralizációja, de egyre több jel utal arra, hogy a folyamat Magyarországot sem fogja elkerülni. A kialakult beszerzési társulások viszont már jól tükrözik a cégek érdekeltségi kapcsolatrendszerét, melyek meghatározzák a későbbi erőviszonyok alakulását.

A kereskedelem fejlődésének trendje új kihívásokat generál. Az egyre erősödő konkurencia harc közepette a cégek a piaci pozíciók és megkívánt piaci részesedés megtartása érdekében az állandó expanzió igénye mellett arra kényszerülnek, hogy fejlesztéseiket a lehető legkörültekintőbben készítsék elő és valósítsák meg a lehető legjobb gazdaságossági mutatók megtartásával.

A már működő és a magyar piac után érdeklődő cégek részéről egyre nagyobb igény jelentkezik olyan komplex kereskedelem fejlesztési szolgáltatások és gyakorlati projekt fejlesztés iránt, amelyek igénybevétele mellett a piaci résztvevők kockázataikat minimálisra tudják csökkenteni és beruházásaikat a lehető legrövidebb időn belül el tudják kezdeni.

Cégünk munkatársai több évtizede vannak jelen a piacon. A megalakulás óta gyűjtött tapasztalatok és referenciák kezeskednek arról, hogy amennyiben bennünket választ, megbízható, stabil partnerre talál. Magyarországi tevekénységünk és beruházásaink során biztos ismeretekkel rendelkezünk ahhoz, hogy nyugodtan ránk bízza befektetéseit.


KAPCSOLATOK


1037 Budapest
Montevideo u. 3/A
Telefon: +36 (06) 1 336 0270
Telefax: +36 (06) 1 336 0271
E-mail: sales@sugarholding.hu
www.sugarholding.comLEGFRISSEBB HÍR


Elkészült internetes oldalunk. Az oldallal kapcsolatos észrevételeket a tech@webgarden.eu címre várjuk.